Tessa21
Tanja22
Susan
Becky30
Vanessa19
Ellis83
Shygirl18
Paulien26
Slavin35
Ikdus
Ylona37

Autosex

Wist je dat autosex één van de voorkomendste fantasie is bij zowel mannen als vrouwen? Misschien heb je het al eens gedaan, maar als je het nog niet gedaan hebt, dan is het zeker de moeite waard om eens te proberen. Wanneer je denkt aan autosex, dan denk je natuurlijk al snel aan oncomfortabele sex. Hierdoor hebben veel mensen het als fantasie, maar voeren ze ze het helaas niet uit. Erg jammer, want autosex hoeft helemaal niet oncomfortabel te zijn. Het kan zelfs heel erg spannend zijn en daardoor direct ook erg opwindend. Natuurlijk is een bed qua comfort comfortabeler, maar door de spanning die een auto met zich meebrengt, verdwijnt het ongemak al snel naar de achtergrond. 

Tessa21
Tessa21 (30)
16 km bij jou vandaan
Natuurlijk een spontane, maar ook liefdevolle man. Niet gelijk binnen 5 minuten al sex hoor. Eerste even wat drinken en dan een beetje romantiek. Daarna kunnen we...
Tanja22
Tanja22 (30)
8 km bij jou vandaan
Heb jij zin om mij een keertje bij mij langs te komen om er dan saampjes even flink tegenaan te gaan. Ik zie het wel zitten, nu jij nog!
Susan
Susan (36)
8 km bij jou vandaan
Mij gaat het echt om de seks want ik wil me nog niet binden aan een man. Het hoeft niet bij een keer te blijven hoor.
Saskia31
Saskia31 (40)
13 km bij jou vandaan
Alles wat geil is en vooral veel orgasmes, als er iemand met een geil voorstel komt dan hoef ik niet lang na te denken.
Becky30
Becky30 (38)
10 km bij jou vandaan
Een beschaafde man die net zoals ik wel van een stevige vrijpartij houdt. Onder genot van een wijntje of iets anders elkaar beter leren kennen en als de klik er is dan...
Vanessa19
Vanessa19 (27)
10 km bij jou vandaan
Leuke jongens of mannen om geile dingen mee te doen. Ik vind alles lekker en wil ook vaak klaar komen.
Ellis83
Ellis83 (32)
2 km bij jou vandaan
Best wel moeilijk om aan te geven wat ik precies zoek. Ik denk dat er een klik moet zijn als ik een foto of een leuk berichtje krijg. Het is wel duidelijk wat ik wil lijkt me.
Shygirl18
Shygirl18 (27)
4 km bij jou vandaan
Eigenlijk ben ik ontzettend verlegen en dat maakt het best wel moeilijk om een leuke man te vinden waar ik mee kan neuken. Als jij het niet erg vind dat ik verlegen ben en...
Paulien26
Paulien26 (35)
4 km bij jou vandaan
Simpelweg een man die mij een keer heerlijk zou willen komen neuken. Meer zeg ik ook niet, dit lijkt mij toch voldoende.
Slavin35
Slavin35 (43)
7 km bij jou vandaan
Een nieuwe meester die mij gebruikt en opdrachten geeft. Ik heb best wel weer foute dingen gedaan waar ik voor gestraft moet worden. Ik beloof alles te doen wat u mij...

Sex in de auto is spannend

Autosex wordt door vele gezien als een heel erg spannende vorm van seks. Dit heeft voornamelijk te maken omdat seks in de auto iets ongewoons is. Seks in een bed is inmiddels standaard geworden, waardoor het spannend kan zijn om af te wisselen van plek. Weet je niet precies wat je kunt verwachten van autosex? Dan geven we je graag een aantal tips.  1. Kies voor comfort
  We hoeven je vast niet uit te leggen hoe belangrijk comfort is tijdens de seks. Wanneer je kiest voor seks in de auto, dan heb je natuurlijk heel erg weinig ruimte. Het is daarom belangrijk om tijdens autosex je eigen creativiteit in te zetten. Met je eigen creativiteit kun je heel erg veel kanten op tijdens autosex. Wanneer je kiest voor seks op de achterbank, dan heb je direct meer plek, maar ook minder betrappingsgevaar. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om de stoelen geheel naar achteren te zetten. Op deze manier creëer je meer ruimte voor de autosex. 


 2. Kies voor autovriendelijke standjes
  Wist je dat er ook een aantal autovriendelijke standjes zijn? De achterbank van de auto leent zich perfect voor standje 69. Wil je direct samen neuken? Dan kun je ook genieten van het standje cowgirl. Tijdens dit standje zit de vrouw bovenop. Tijdens dit standje is het het gemakkelijkste om de man in de bijrijdersstoel te laten zitten. Deze bijrijdersstoel dient in dit geval zo ver mogelijk naar achteren geplaatst te worden. De vrouw bovenop kan in dit geval ervoor kiezen om de hoofdsteun vast te pakken tijdens het neuken. Hierdoor heeft ze extra steun. 

  Wist je dat deze positie andersom ook uitstekend werkt? In dit geval neemt de man plaats op de bestuurdersstoel. Hierbij is het ook van belang dat de stoel weer zo ver mogelijk naar achteren gezet wordt. De vrouw gaat op de schoot zitten van de man. De vrouw zit met de rug naar de man, waardoor beide gezichten gericht zijn op de voorruit. De vrouw kan hierbij het stuur gebruiken om op en neer te bewegen. 

  Het laatste standje dat erg geschikt is in de auto is het standje 'op zijn hondjes'. Dit standje kan heel erg fijn zijn in de auto, maar is uiteraard ook afhankelijk van de lengte van jullie beide. Als je zelf heel erg groot bent, dan zal het natuurlijk een lastig standje worden op de achterbank. Ben je te groot voor de achterbank? In dit geval kun je ervoor kiezen om de bijrijdersstoel helemaal naar achteren te plaatsen. De vrouw gaat op de buik liggen en plaatst haar heupen omhoog. Hierna kan de man van achteren de vrouw neuken, terwijl hij bovenop de dame leunt. 


 3. Je kunt kiezen voor seksparkeerplaatsen
  De juiste omgeving is natuurlijk erg belangrijk als je op zoek bent naar autosex. Het is daarom aan te raden om parkeerplaatssex in de buurt te zoeken. Een afgelegen parkeerplaats zorgt ervoor dat je minder snel betrapt wordt, waardoor je samen met je parkeerplaatssex contact kunt genieten van geile seks in de auto. 


 4. Kies voor romantische en sexy muziek 
  Het is natuurlijk heel erg belangrijk om sfeer te creëren in de auto. Muziek kan ervoor zorgen dat het neuken in de auto met een leuke dame nog veel spannender wordt. Romantische en sexy muziek zorgt er namelijk voor dat jullie beide sneller in de mood komen. Daarnaast kun je door je muziek wat harder te zetten ook trillingen in de auto brengen. Deze trillingen zorgen voor extra sensatie voor de dame in de auto. 


 5. Kies voor de juiste kleding voor autosex
  We hoeven je vast niet uit te leggen dat je broek uittrekken in de auto niet erg handig is. Wanneer je kiest voor parkeerplaats sex, dan wil je natuurlijk goed voorbereid zijn. Het is daarom aan te raden dat de vrouw kiest voor een rokje of jurkje. Hierdoor kan je overal veel beter bij, zonder gedoe te hebben met het uittrekken van kleding. 


Zoek je een autosex date?


Ben je op zoek naar een sexcontact voor autosex? Dan ben je gelukkig op onze website aan het juiste adres. Op onze website zitten namelijk erg veel dames die op zoek zijn naar een spannend autosex contact. Het is dus helemaal niet moeilijk om een spannend autosex contact te vinden op onze website. Doordat veel vrouwen op onze website op zoek zijn naar een spannende tijd, kan het soms heel erg snel gaan. Er gaan zelfs succesverhalen rond waarbij leden dezelfde dag nog konden genieten van spannende parkeerplaatsseks. 


Wil jij vandaag nog in contact komen met dames voor spannende autosex? Dan is het belangrijk om jezelf te registreren op onze website. Na het registreren kun je gemakkelijk en snel in contact komen met de dames op de website. Zonder een account kun je namelijk nog geen berichtjes versturen naar de andere leden. Het aanmaken van een account is gratis en binnen enkele minuten geregeld. Hierdoor kun je binnen een aantal minuten al direct op zoek naar een autosex date. Wie weet kun je vandaag nog genieten van een spannende tijd met één van de vrouwen op de website. 100+ vrouwen binnen een straal van 20km zoeken nu sex!
Gratis aanmelden eindigt over 12:00:00 Minuten
Ben gewaarschuwd: het is mogelijk om vrouwen te zien die je in het echt kent! Hou alsjeblieft hun identiteit geheim!
Wil jij vanavond nog sex?
De vrouwen zijn klaar voor jou als jij klaar bent voor hun!
Ja
Nee
Hoe veel vrouwen wil je neuken?
Er zijn 579 vrouwen binnen een straal van 20km die nu sex willen
1
2
3
4+
Er zijn op dit moment 253 vrouwen bij jou in de buurt die sex willen!
Hoe mogen de vrouwen jou noemen?
Deze vrouwen zijn klaar voor jou. Hun vraag is: ben jij klaar?
Zoek contact met vrouw
Hoe kunnen deze vrouwen op jou reageren?
Er zijn veel vrouwen die contact met jou willen. Geef ze een manier om contact op te nemen met jou!
volgende
Give in your password
Terug
Zoeken